Velkommen hjem!

I hjertet av Søre Ål, har vi nå gleden av å presentere splitter nye selveierleiligheter og rekkehus.

Hagejordet salgstrinn 1, består av totalt 66 boenheter fordelt på 53 leiligheter i 4 punkthus, 7 rekkehus i to rekker og 6 leiligheter i et småhus.

Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt ned et stort arbeid i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere.

Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.

Å flytte i leilighet og rekkehus innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. På Hagejordet ligger alt til rette for en enklere hverdag. Fine turområder, busstopp og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre!

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

66 nye boliger på Aøre Ål
Hvilken passer best for deg?

Hagejordet salgstrinn 1 består av 66 boenheter. Vi legger nå ut 53 leiligheter, 7 rekkehus og 6 leiligheter i småhus for salg, i flotte og solrike omgivelser. Finn den leiligheten eller rekkehuset som passer best for deg ut i fra planløsning, pris og areal.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige, de påvirke deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du virkelig føle deg hjemme.

Prosjekter bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Tilvalget på Hagejordet vil gjøre at du kan gjøre de valgene som gjør at leiligheten blir slik du ønsker. Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgsprosessen, og gleder seg til å tilpasse den nye leiligheten med dine ønsker.

Føl deg hjemme
på Hagejordet

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet på Hagejordet. Her er det rom for trivsel så vel utendørs som innendørs.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige terrasser og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer, får et tiltalende og representativt preg. Bilen står trygt i garasjekjeller for leiligheten eller i carport for rekkehusene. Det vil bli tilrettelagt for ladesystem til elbil. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

En ny leilighet
på Hagejordet
leveres med gode materialvalg

Kvalitetskjøkken fra Sigdal i type Horrisont hvit leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

Det leveres nedhimlet tak i gang/entre og på bad med downlights som belysning i himling for leilighetene. Det kan også leveres nedsenket himling i øvrige rom med downlights i tak, mot tillegg i pris. For rekkehusene lerveres det slett gipshimling. Her kan det kjøpes downlights i tak, mot tillegg i pris. Se salgsoppgaven for mer informasjon.

Nytt, moderne og gjennomtenkt for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet eller rekkehus er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Hagejordet gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som glass, tre og stål. Dette gir byggene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene og rekkehusene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet uteområder.

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet!

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Som standard leveres et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, i farge hvit, med slette fronter og innfreste grep.

Benkeplate leveres i sort laminat. Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot tillegg i pris. Du kan også velge blant flere ulike benkeplater, mot pristillegg. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt. Se salgsoppgaven for mer informasjon.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Bo i fredelige omgivelser
– med kort vei til det du trenger

På Hagejordet bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger rolig og tilbaketrukket. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under byggene eller i carport på tunet. På den lokale matvarebutikken får du det du trenger til daglige innkjøp.

Alle priser på Hagejordet er faste – ingen hektiske budrunder. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighets- eller rekkehustypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Hagejordet står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.